Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Drum modernizat între Turț și Cămărzana. Adrian Cozma: ”Investim în turismul sătmărean”
Florin Răchitan  - Vineri, 6 Octombrie 2023

Unul dintre cele mai importante drumuri de legătură din Țara Oașului, Drumul Comunal 6 dintre Cămărzana și Turț se află în faza finală a modernizării, iar pe traseu a ajuns și ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, cu ocazia vizitei de lucru pe care a efectuat-o în cursul acestei săptămâni în județul Satu Mare.

În urma unei investiții de peste 8 milioane de lei, cu fonduri alocate în cadrul Programului ”Anghel Saligny” drumul este modernizat complet pe toată lungimea sa de 5 km.

"Împreună cu echipa de la Ministerul Dezvoltării, suntem alături de toți aleșii locali, care se străduiesc să facă lucruri concrete și utile pentru comunitățile pe care le reprezintă și îi sprijinim cu asigurarea resurselor financiare pentru proiecte menite să facă viața oamenilor mai ușoară" - a precizat ministrul Veștea.

”Investim în turismul sătmărean! Mă bucur că încă o legătură importantă din Țara Oașului a fost modernizată. Peste 5 km de drum au fost reabilitați și cred că am făcut încă un pas important pentru a dezvolta această zonă pitorească. Felicitări tuturor celor implicați!” – a declarat președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma.

La ”Poarta zânelor” de la hotarul dintre cele două comune, ministrul a fost întâmpinat de primarii din zonă și a avut parte și de o surpriză literară din partea poetului Ioan Belbe, consilier județean liberal, care i-a înmânat cel de-al treilea volum al său și i-a și recitat o poezie inspirată din istoria și frumusețea locului:




1048 vizite
Distribuie pe